T.I.M

ROL

In deze productie van Dutch Mountain Movies (regie Rolf van Eijk) speel ik T.I.M. de robot. Een zeer uitdagende rol waarbij ik, volledig in een robotpak, op zoek was naar de balans tussen beweging en spel. Hoe vertaal je de rol van huisrobot zonder gebruik te maken van mimiek. Een zware maar toch geslaagde productie. 

Deze telefilm is uitgezonden op Zapp en stond op verschillende (inter)nationale filmfestivals.

 

OVER

De elfjarige Tibor heeft maar één vriend: zijn stokoude huishoudrobot T.I.M. Als zijn vader de slecht functionerende robot vervangt, redt Tibor T.I.M. van de sloop. Samen gaan ze opzoek naar de mythische robotmaker Hector Sammler, die volgens de legende in het hoge noorden in een oude vuurtoren woont. Tijdens hun avontuurlijke tocht door een onbekende wereld, valt T.I.M. steeds verder uit elkaar en rijst de vraag of ze Hector wel op tijd zullen bereiken.