WELKOM IN DE WILTON

ROL

In de fictiereekst van Ketnet "Welkom in de Wilton" speel ik wederom de robot. Een te gekke reeks die zich afspeelt in een hotel waarbij Tjip een van de vaste gasten is. Samen met Chloe (Daphne Wellens) en Vince de hond (Dries de Win) beleven zij de gekste avonturen met de eigenaars 

Na al een keer een soortgelijke rol te hebben vertaald in T.I.M. lag hier de nadruk op humor. Hoe laat je een pak tot leven komen. Ik mocht van de regisseurs mijn eigen draai geven aan de personage waardoor ik ondanks de beperkingen veel vrijheid genoot om Tjip te maken zoals hij is geworden.

Welkom in de wilton is elke zaterdag te zien om 8.45 op Ketnet

OVER

Welkom in de Wilton is een humoristische reeks voor kinderen van 4 tot 8 jaar, die ook oudere kinderen en volwassenen zal kunnen bekoren. De kleurrijke en knotsgekke sitcom gaat over het gelijknamige hotel, zijn uitbaters en zijn gasten. Met Danny Timmermans, Leonard Muylle, Sarah Van Overwaelle,Daphne Wellens, Abdelhadi Abaaddi en de stemmen van Dries De Win enMatteo Simoni.