Ik ga op reis en ik neem mee..

"Ik weet dat je je niet kan voorstellen dat ik mijn hele hebben en houden heb achtergelaten voor een betere toekomst. Voor zekerheid. Alles voor je kinderen. Het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat je die zekerheid weggooit voor je dromen. Terwijl ik mijn dromen weggooide voor die zekerheid."   Een auto met imperiaal vol spullen verhalen, emoties, familie, begrip en onbegrip met als eindbestemming Marokko. Een reis van ruim 2500 kilometer en 20 uur. Hoe kom je die door als je je medepassagier een bron van onvoorwaardelijke liefde is maar tegelijkertijd je grootste ergernis namelijk... je eigen vader. Want wat weet ik nou eigenlijk van hem? En hij van mij? Tanger is de eindbestemming maar 60 jaar geleden het vertrekpunt van mijn vader. In het dagelijks leven vinden er altijd ontmoetingen plaats. Bewust of onbewust. Stap in mijn Mercedes 307 op reis naar Marokko en maak kennis met ons, zoals ik opnieuw kennis maakte met mijn vader. We verplaatsen ons met het busje en daardoor -noodgedwongen- in elkaar. In “Ik Ga Op Reis En Neem Mee..”  gaan we erheen en tegelijkertijd ook weer een beetje terug. 27 MEI 2017 //  FRIES STRAATFESTIVAL  // LEEUWARDEN 2 T/M 4 JUNI 2017 //  ZWOLLE UNLIMITED  // ZWOLLE 18 JUNI 2017 //  THEATER DE DILLEWIJN  // ANKEVEEN 21 T/M 25 JUNI 2017 //  REURING FESTIVAL  // PURMEREND 29 JUNI T/M 2 JULI 2017 //  HET POSTKANTOOR // BOVENKARSPEL 4 T/M 7 JULI 2017 //  CULTUURCENTRUM DE GRIFFIOEN  // AMSTELVEEN 21 T/M 23 JULI 2017//  WELCOME TO THE VILLAGE  // LEEUWARDEN   TOUR 2018 (o.v.b. Voor actuele data, meer info en reserveringen klik op de link) 7 T/M 11 FEBRUARI 2018 //  ZAANTHEATER  // ZAANDAM (UITVERKOCHT) 21 T/M 25 FEBRUARI 2018 //  THEATER DE DILLEWIJN  // ANKEVEEN (UITVERKOCHT) 7 T/M 11 MAART 2018 //  THEATER DE LAWEI  // DRACHTEN (LAATSTE KAARTEN) 14 T/M 18 MAART 2018 //  DOK 6  // PANNINGEN (LAATSTE KAARTEN) 21 T/M 25 MAART 2018 //  THEATER ZUIDPLEIN  // ROTTERDAM 4 T/M 8 APRIL //  THEATER DE KATTENDANS  // BERGEIJK (LAATSTE KAARTEN) 11 T/M 15 APRIL //  ZAANTHEATER  // ZAANDAM (UITVERKOCHT) 18 T/M 22 APRIL //  THEATER DE LIEVEKAMP  // OSS (UITVERKOCHT) 24 T/M 26 APRIL //  THEATER DE LUIFEL  // HEEMSTEDE (UITVERKOCHT) 28 EN 29 APRIL //  THEATER DE LUIFEL  // HEEMSTEDE (UITVERKOCHT)    CONCEPT  abdelhadi baaddi /  SPEL  abdelhadi baaddi /  REGIE   lara wakelkamp  /  TEXT  abdelhadi baaddi en lara wakelkamp /  CONCEPTONTWIKKELING j udith jongkind /  PRODUCENT   ish dance collective  /  IMPRESARIAAT   boekingen voor theater/  FOTOGRAFIE  Studio Breed  /  GRAFISCH ONTWERP, BEELDBEWERKING  donald beekman DBXL  / MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:  ISH DANCE COLLECTIVE  /  EUROPE BY PEOPLE  /  FONDS PODIUMKUNSTEN  /       

"Ik weet dat je je niet kan voorstellen dat ik mijn hele hebben en houden heb achtergelaten voor een betere toekomst. Voor zekerheid. Alles voor je kinderen. Het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat je die zekerheid weggooit voor je dromen. Terwijl ik mijn dromen weggooide voor die zekerheid."

 

Een auto met imperiaal vol spullen verhalen, emoties, familie, begrip en onbegrip met als eindbestemming Marokko. Een reis van ruim 2500 kilometer en 20 uur. Hoe kom je die door als je je medepassagier een bron van onvoorwaardelijke liefde is maar tegelijkertijd je grootste ergernis namelijk... je eigen vader.

Want wat weet ik nou eigenlijk van hem? En hij van mij? Tanger is de eindbestemming maar 60 jaar geleden het vertrekpunt van mijn vader.

In het dagelijks leven vinden er altijd ontmoetingen plaats. Bewust of onbewust. Stap in mijn Mercedes 307 op reis naar Marokko en maak kennis met ons, zoals ik opnieuw kennis maakte met mijn vader. We verplaatsen ons met het busje en daardoor -noodgedwongen- in elkaar.

In “Ik Ga Op Reis En Neem Mee..”  gaan we erheen en tegelijkertijd ook weer een beetje terug.

27 MEI 2017 // FRIES STRAATFESTIVAL // LEEUWARDEN

2 T/M 4 JUNI 2017 // ZWOLLE UNLIMITED // ZWOLLE

18 JUNI 2017 // THEATER DE DILLEWIJN // ANKEVEEN

21 T/M 25 JUNI 2017 // REURING FESTIVAL // PURMEREND

29 JUNI T/M 2 JULI 2017 // HET POSTKANTOOR // BOVENKARSPEL

4 T/M 7 JULI 2017 // CULTUURCENTRUM DE GRIFFIOEN // AMSTELVEEN

21 T/M 23 JULI 2017// WELCOME TO THE VILLAGE // LEEUWARDEN

 

TOUR 2018 (o.v.b. Voor actuele data, meer info en reserveringen klik op de link)

7 T/M 11 FEBRUARI 2018 // ZAANTHEATER // ZAANDAM (UITVERKOCHT)

21 T/M 25 FEBRUARI 2018 // THEATER DE DILLEWIJN // ANKEVEEN (UITVERKOCHT)

7 T/M 11 MAART 2018 // THEATER DE LAWEI // DRACHTEN (LAATSTE KAARTEN)

14 T/M 18 MAART 2018 // DOK 6 // PANNINGEN (LAATSTE KAARTEN)

21 T/M 25 MAART 2018 // THEATER ZUIDPLEIN // ROTTERDAM

4 T/M 8 APRIL // THEATER DE KATTENDANS // BERGEIJK (LAATSTE KAARTEN)

11 T/M 15 APRIL // ZAANTHEATER // ZAANDAM (UITVERKOCHT)

18 T/M 22 APRIL // THEATER DE LIEVEKAMP // OSS (UITVERKOCHT)

24 T/M 26 APRIL // THEATER DE LUIFEL // HEEMSTEDE (UITVERKOCHT)

28 EN 29 APRIL // THEATER DE LUIFEL // HEEMSTEDE (UITVERKOCHT)

 

CONCEPT abdelhadi baaddi / SPEL abdelhadi baaddi / REGIE lara wakelkamp / TEXT abdelhadi baaddi en lara wakelkamp / CONCEPTONTWIKKELING judith jongkind / PRODUCENT ish dance collective / IMPRESARIAAT boekingen voor theater/ FOTOGRAFIE Studio Breed / GRAFISCH ONTWERP, BEELDBEWERKING donald beekman DBXL /

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: ISH DANCE COLLECTIVE / EUROPE BY PEOPLE / FONDS PODIUMKUNSTEN /