Ik ga op reis en ik neem mee..

 "Ik weet dat je je niet kan voorstellen dat ik mijn hele hebben en houden heb achtergelaten voor een betere toekomst. Voor zekerheid. Alles voor je kinderen. Het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat je die zekerheid weggooit voor je dromen. Terwijl ik mijn dromen weggooide voor die zekerheid."   Een auto met imperiaal vol spullen verhalen, emoties, familie, begrip en onbegrip met als eindbestemming Marokko. Een reis van ruim 2500 kilometer en 20 uur. Hoe kom je die door als je je medepassagier een bron van onvoorwaardelijke liefde is maar tegelijkertijd je grootste ergernis namelijk... je eigen vader. Want wat weet ik nou eigenlijk van hem? En hij van mij? Tanger is de eindbestemming maar 60 jaar geleden het vertrekpunt van mijn vader. In het dagelijks leven vinden er altijd ontmoetingen plaats. Bewust of onbewust. Stap in mijn Mercedes 307 op reis naar Marokko en maak kennis met ons, zoals ik opnieuw kennis maakte met mijn vader. We verplaatsen ons met het busje en daardoor -noodgedwongen- in elkaar. In “Ik Ga Op Reis En Neem Mee..”  gaan we erheen en tegelijkertijd ook weer een beetje terug.   26 juni - Festival Westwaarts - Amsterdam 3 juli - Festival Westwaarts - Amsterdam 8/9/10/14/16/17 juli - ISH - Amsterdam 1 t/m 11 september - Amsterdam Fringe Festival - Amsterdam VOOR MEER INFORMATIE EN KAARTVERKOOP KLIK HIER .    CONCEPT  Abdelhadi Baaddi /  SPEL  Abdelhadi Baaddi /  REGIE  Lara Wakelkamp /  TEXT  Abdelhadi Baaddi en Lara Wakelkamp /  CONCEPTONTWIKKELING Judith Jongkind /  PRODUCTIE  Romy Hagenaar /  FOTOGRAFIE  Studio Breed  /  GRAFISCH ONTWERP, BEELDBEWERKING  Donald Beekman DBXL  / MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:  ISH DANCE COLLECTIVE  /  EUROPE BY PEOPLE  /  FONDS PODIUMKUNSTEN  /  AMSTERDAM FRINGE FESTIVAL

"Ik weet dat je je niet kan voorstellen dat ik mijn hele hebben en houden heb achtergelaten voor een betere toekomst. Voor zekerheid. Alles voor je kinderen. Het is voor mij dan ook moeilijk te begrijpen dat je die zekerheid weggooit voor je dromen. Terwijl ik mijn dromen weggooide voor die zekerheid."

 

Een auto met imperiaal vol spullen verhalen, emoties, familie, begrip en onbegrip met als eindbestemming Marokko. Een reis van ruim 2500 kilometer en 20 uur. Hoe kom je die door als je je medepassagier een bron van onvoorwaardelijke liefde is maar tegelijkertijd je grootste ergernis namelijk... je eigen vader.

Want wat weet ik nou eigenlijk van hem? En hij van mij? Tanger is de eindbestemming maar 60 jaar geleden het vertrekpunt van mijn vader.

In het dagelijks leven vinden er altijd ontmoetingen plaats. Bewust of onbewust. Stap in mijn Mercedes 307 op reis naar Marokko en maak kennis met ons, zoals ik opnieuw kennis maakte met mijn vader. We verplaatsen ons met het busje en daardoor -noodgedwongen- in elkaar.

In “Ik Ga Op Reis En Neem Mee..”  gaan we erheen en tegelijkertijd ook weer een beetje terug.

 

26 juni - Festival Westwaarts - Amsterdam

3 juli - Festival Westwaarts - Amsterdam

8/9/10/14/16/17 juli - ISH - Amsterdam

1 t/m 11 september - Amsterdam Fringe Festival - Amsterdam

VOOR MEER INFORMATIE EN KAARTVERKOOP KLIK HIER.

 

CONCEPT Abdelhadi Baaddi / SPEL Abdelhadi Baaddi / REGIE Lara Wakelkamp / TEXT Abdelhadi Baaddi en Lara Wakelkamp / CONCEPTONTWIKKELING Judith Jongkind / PRODUCTIE Romy Hagenaar / FOTOGRAFIE Studio Breed / GRAFISCH ONTWERP, BEELDBEWERKING Donald Beekman DBXL /

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: ISH DANCE COLLECTIVE / EUROPE BY PEOPLE / FONDS PODIUMKUNSTEN / AMSTERDAM FRINGE FESTIVAL

Abdelhadi Baaddi

ABDL Entertainment, Emmy Andriessestraat, Amsterdam,