Speeldata bekend "IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE.."

Het is dan bijna zover. EindelijK! Na lang schrijven, herschrijven, repeteren, laten rusten opnieuw hernemen en try-outs kunnen we nu al alvast wat data bekend maken waarop de voorstelling zal spelen.  "Ik ga op reis en ik neem mee..." zal op Festival Westwaarts staan op 26 juni en 3 juli. En op Amsterdam Fringe Festival (het festival zelf vindt plaats van 1 t/m 11 september. De exacte speeldagen van de voorstelling zullen later pas bekend worden).

Daarnaast organiseer ik een eigen mini-tour in juli (8, 9, 10, 13, 14 en 16 juli). ISH (Dance Collective) zal de opstapplek zijn. Wil je daar nu alvast kaartjes voor bestellen neem dan hier contact op. 

De beeldcampagne is nu eindelijk ook definitief! Bedankt Donald Beekman (DBXL) voor het ontwerp en Studio Breed voor de fotografie.

Hopelijk zie ik jullie op een van de dagen en mag ik je verwelkomen in mijn busje.