Recensies "Ik ga op reis en ik neem mee..."

Inmiddels is het Amsterdam Fringe Festival al weer afgelopen en kunnen we terugkijken op een zeer, zeer geslaagde week waarin ik allerlei mensen heb mogen verwelkomen in het busje.

Wat ik niet wist was dat er tijdens die week twee recensenten aanwezig waren die (gelukkig) erg lovend waren over de voorstelling.

Het NRC, die naast mijn voorstelling twee andere had bezocht, noemde Ik ga op reis en ik neem mee..  "dit jaar een van de pareltjes van het Amsterdam Fringe Festival". Tijdens de laatste rit zat Sander Janssen namens de Theaterkrant. Hij vond het een "spannende en intieme vorm" en een "indringende roadtrip die hopelijk nog een flink aantal speelbeurten erbij gaat krijgen". 

Beide recensenten beoordeelden de voorstelling met 4 sterren!! 

Lees hier de recensies inclusief de al eerder verschenen recensie van Mieke van der Raay namens ilovetheater.nl

Recensie NRC

Recensie Theaterkrant.nl

Recensie ilovetheater.nl