Benefiet Jongerencultuurfonds in het De La Mar

L.Szatola-20171111-00206-2.jpg

In Amsterdam leeft één op de vier jongeren in een gezin op of onder de armoedegrens. Deze jongeren participeren minder in de georganiseerde vrijetijdsactiviteiten en hebben vaak minder inkomen. Het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam biedt deze Amsterdamse jongeren de mogelijkheid om buiten schooltijd aan actieve kunstbeoefening te doen. Hun motto is dan ook: Ieder kind een kans op kunst.

In het kader van deze organisatie heeft ambassadeur Marco Gerris mij gevraagd om samen met hem de benefietvoorstelling in het DeLaMar Theater te presenteren. Met optredens van o.a. het Nationaal Ballet Junior Company, Global Dance Centre en Birgit Lewis hopen wij natuurlijk dat zo veel mogelijk mensen deze fantastische organisatie steunen.

Wil je het jongerencultuurfonds steunen of voor meer informatie klik hier.