This Is ISH

Foto: Studio BREED

Foto: Studio BREED

OVER

Met de voorstelling THIS is ISH gaan we op zoek naar het einde van de wereld. Nog nooit was verwerking zo swingend. Nog nooit was een uitzichtloze situatie zo hoopvol. We zoeken dat wat ons leven kleur geeft, en komen zo bij waar ISH voor staat. Of de wereld nou morgen vergaat of niet…

Met cinematic deejaying, hiphop, modern, acrobatiek, house en free running bewegen we richting de vrijheid.

HET ONSTAAN VAN THIS IS ISH

Marco Gerris – artistiek leider ISH & choreograaf/regisseur: ‘In onze voorstelling HyperISH hebben we onderzocht wie we zijn en waar we voor staan. Je moet je eigen weg vinden in een maatschappij die hoge verwachting van je heeft en een grote druk op je legt. En nu we een beetje weten wie we zijn, hoe kun je dit dan zijn in een wereld die steeds negatiever wordt? Economische crisis op crisis, natuurrampen en dan zeggen de Maya’s –de oudste beschaving van de wereld- ook nog eens dat de wereld vergaat op 21 december 2012!

Voor THIS is ISH zijn we met z’n allen rond de tafel gaan zitten. We hebben gekeken wat we belangrijk vinden. Toen kwamen we er achter dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe invloeden. Dit is ook de essentie van hiphop: het voortdurend zoeken naar originaliteit. Dit is ook waar ISH voor staat. Het is noodzakelijk dat we ons voortdurend afvragen hoe we inventief kunnen blijven en hoe we verdieping kunnen vinden. Dat laten we zien en voelen in deze ultieme ISH-voorstelling THIS is ISH.