DJ MOZ'ART

Foto: Studio BREED

Foto: Studio BREED

Infected by a creative genius ... 
Ain’t no party, like a Mozart-party

In navolging op de succesvolle productie MonteverdISH delen ISH en VOCAALLAB opnieuw het podium met DJ Moz’ART. Een feestelijke voorstelling met breakdance, poppin’ en ballet;  jazz, pop en klassiek.
Door: SYTYCD danser Raquel Tijsterman, Room Eleven-toetsenist Tony Roe, cellist Jorg Brinkmann (speelt o.a. met Erik Vloeimans), DJ Irie Weergang Bove (prijswinnaar beeld scratchen), de internationaal bekende beatboxer Abdel Baaddi, danser Arnold Put en de sopranen Laura Bohnen Sylvie Merck.

Een excentrieke figuur raakt in de ban van Mozart. Hij ontketend een waanzinnige medley waarin de klassieke componist weer even helemaal van deze tijd wordt. In een decor van magische melodieën verbeelden musici, dansers, zangeressen en een DJ de verknipte geest van de geniale componist. 

 

 

‘Ik trek me niets aan van iemands lof of kritiek. Ik volg gewoon mijn eigen gevoel.’
(Wolfgang Amadeus Mozart)