Ik ga op reis en ik neem mee

Met veel trots mag ik eindelijk aankondigen dat mijn droom, een eigen solo-voorstelling, eindelijk in vervulling gaat. Met behulp van Europe by People en ISH zal ik in maart de eerste repetitieperiode ingaan voor de voorstelling "Ik ga op reis en ik neem mee" (regie: Lara Wakelkamp).

Gebaseerd op het verhaal van mijn vader en samen met hem de eerste generatie Marokkaanse gastarbeiders ga ik terug naar de roots waarbij theater, muziek en dans samenkomen in een multidisciplinaire monoloog. Deze voorstelling die volledig plaatsvindt in een busje zal door het hele land trekken en op verschillende theaterfestivals staan zoals Delft Fringe Festival het ISH Festival en vele anderen. 

Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen op mijn facebookpagina. En hou de speellijst in de gaten.