GUERRILLA 2.0 IN REPRISE 2019

Guerrilla+-+Danstheater+AYA+%26+DOX-27.jpg

In 2019 spelen Danstheater AYA en DOX de 2.0 versie van de succesvolle coproductie Guerrilla. Nu nog strijdbaarder en actueler! Een unieke samenwerking tussen twee van de grootste spelers op het gebied van jongerenvoorstellingen. Makers en spelers gaan op zoek naar de huidige waarde van protest, verzet en opstand. Guerrilla is een rollercoaster van prikkelende dans, theatrale scènes en uitdagende teksten. De cast van Guerrilla is divers, danst en speelt op het toneel zonder angst, zonder verdeeldheid, tegen discriminatie, stigma’s, vrouwenhaat, tegen geld. Voor samen, voor delen, voor menselijkheid, voor kunst.

Concept, choreografie en regie: Wies Bloemen en Victor Mentink
Met: 
Abdelhadi Baaddi, Laila el Bazi, Jagoda Bobrowska, Sjaan Flikweert, Deion Holwijn, Liam McCall, Lotte Rischen, Dionne Bakker, Melvin Aroma, Frankly Joe Maulany
Muziek: 
Kaveh Vares, René Thie
Choreografische bijdrage: 
Anne Suurendonk
Dramaturgie: 
Katja Hieminga
Concept en advies: 
Hildegard Draaijer
Kostuums: 
Nicky Nina de Jong
Decor en licht:
 Erik van Raalte
Techniek: 
Nick van Doesum, Niels Runderkamp
Educatie: 
Lost Project