Het einde van de tour Listen Up is in zicht!

40427090_1963281850397464_2059945664682393600_o.jpg

We zijn inmiddels al aangekomen in de maand december. Listen Up heeft het grotendeels van de tour achter de rug maar zal nog 6 voorstellingen spelen. Om precies te zijn in Groesbeek, Maassluis, Brielle en we sluiten de tour af op 18 en 19 december in Theater Meervaart in Amsterdam.

Vandaag de dag hebben we steeds meer te maken met algoritmes en robots. Niet alleen in fabrieken maar het beïnvloed ook ons dagelijks leven. De manier waarop bij communiceren, navigeren, transporteren. Tegenwoordig wordt bijna alles geautomatiseerd. Maar willen we dat wel? En de ontwikkeling van algoritmes gaat razendsnel dus hoe zien we de rol van de mens in de nabije en verre toekomst.

Samen met Joost Maaskant en Mandolini der Wahre Touren we door het hele land om samen met het publiek deze en andere vragen te stellen. In een interactieve vorm met drie beatboxer/stemkunstenaars bouwen we samen met het publiek aan een toekomst van geluid en bepalen zij hoe ver we ons zullen laten leiden door robots, machines en algoritmes.

ilovetheater schreef een lovende recensie over de voorstelling. “Abdelhadi kennen we al als veelzijdig performer bij ISH, maar heeft ook eigen producties gemaakt, hij bewijst in deze voorstelling dat hij alles kan en geen grenzen kent in zijn kunnen.”

Check hier voor de volledige recensie. En wil je nog een van de laatste voorstellingen bijwonen check dan hier voor de exacte speellijst en links naar de kaartverkoop. En wie weet tot snel.