FUNK IT UP LOWLANDS 2018

32751680-c548-4ec6-ad23-7a82926712e6.jpeg

Na een bomvolle tent met FUNKISH in 2016, een overvolle Heineken met een ISH Workshop in 2017 stonden we dit jaar voor de derde keer achtereenvolgens op het allergrootste en meest spectaculaire festival van de lage landen: LOWLANDS.

Dit keer kregen we van Stella van Leeuwen (programmeur theater en dans Lowlands) de opdracht om een stuk te maken speciaal voor Lowlands om op zondag de Juliettent mee af te sluiten. Extra speciaal omdat dit nooit eerder is gedaan (alles wat geprogrammeerd wordt aan theater en dans op Lowlands bestaat min of meer al). Onder leiding van Marco Gerris hebben we een interactieve workshop dans theater voorstelling van 45 minuten waarin samen met het publiek weer lekker funky het weekend hadden afgesloten.

And boy did we rock the stage. Dankzij de magische touch van DJ Irie stonden mensen op de stoelen voordat we ook maar iets hebben gedaan. Maar eenmaal op het podium samen met Joost Maaskant (MAASK) en de dansers Lars de Vos en Tyrone Menig was het feest compleet. Het dak ging er af.

Op instagram (abstagram85) staat een korte impressie van de show.

Hopelijk tot volgend jaar